Ready set go

Märkligt ändå, man spekulerade i vem som skulle ta flytten mest "obrytt". Blev helt tvärtom mot för vad vi trodde! Men dom har tagit det bra allihopa över lag iaf.
Ja vi har flyttat, till en ny läga fast lite större.
 
Nytt under solen är att vi ställer Monark på Gec. Det ska bli kul. 
 
 
Annars vill jag höja en röst för psykisk ohälsa. 
Avicii var en artist som jag verkligen tyckte om ❤️ Hans bortgång var oväntad och förklarades med att han inte mådde bra psykiskt. Det är så vanligt med psykisk ohälsa men ändå är det tabu att prata om. 
 
Personligen har min hälsa och liv påverkats negativt pga psyket till och från, mer eller mindre sen jag var tonåring (nu är jag 33). Jag jobbar i dem svåra tiderna med att bryta mönstret men det blir lätt onda spiraler som är svåra att bryta. 
Det ska tilläggas att jag är lycklig i livet, jag kunde inte ha bättre katter eller bättre make och trots att jag får stöd så är mitt mående mitt egna ansvar i grund och botten. Det är bara jag som kan ändra det. Trots att man är insiktsfull så kommer ändå mörka tankar och cirklar som växer på vattnet och det påverkar allt. För att stoppa det går det åt mycket kraft, i både tid och energi. Jag tar en dag i taget, ibland mår jag bra och ibland vill jag avboka allt och fly undan världen. Ibland gör jag det också.
 
Men om man mår dåligt, ifall vi som lever med det (mer eller mindre) berättar det för dig är det inte för att få medlidande, eller uppmärksamhet, eller bli behandlad som ett ufo utan bara för att jag vill säga dig det. 
 
Jag är kass på att prata om det.
 
Vila i frid Avicii ❤️◢◤ din musik lever vidare.